Friday , June 2 2023

Femeie jefuită de 200.000 de euro, de doi bărbaţi care au intrat peste ea în casă

Doi bărbaţi au intrat în locuinţa unei femei din Timişoara, care era singură acasă, au ameninţat-o şi i-au furat banii şi bijuteriile, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Marinela Apostolache.
Jaful s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, într-o casă din localitatea Ghiroda, aflată lângă Timişoara, unde o femeie în vârstă de 62 de ani era singură acasă, în locuinţa fiicei sale, care este plecată în concediu.
Conform sursei citate, doi bărbaţi au intrat peste femeie în casă, au imobilizat-o şi au ameninţat-o.
“Persoana de 62 de ani a relatat că în timp ce se afla în casa fiicei sale au intrat peste ea doi bărbaţi, au imobilizat-o şi au ameninţat-o, după care au furat bani şi bijuterii”, a declarat Apostolache.
Surse judiciare spun că prejudiciul este de aproximativ 200.000 de euro, iar din primele declaraţii ale femeii se pare că banii şi bijuteriile nu erau într-un seif.
După comiterea jafului, femeia a mers la secţia de poliţie din comună, în jurul orei 02.20, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipe de poliţişti care audiază martori şi ridică probe.
Femeia le-a mai spus poliţiştilor că se afla în locuinţa fiicei sale pentru a avea grijă de casă cât aceasta şi soţul său erau plecaţi în concediu.
De asemenea, femeia le-a mai spus poliţiştilor că nu ştia despre existenţa banilor.

Vezi si

Deca: Dacă se continuă protestul nu vom putea evita reprogramarea examenelor sau prelungirea anului

Dacă protestul din Educație va continua, nu vor putea fi evitate consecințe precum reprogramarea examenelor …