Sunday , December 4 2022

Femeia care l-a sfidat pe unul dintre atentatorii din Londra: "Nu era beat sau drogat, doar agitat"

atentator Londra

O femeie care i-a sfidat pe agresorii suspectati de uciderea cu lovituri de cutit miercuri, la Londra, a unui militar britanic, a declarat ca a intervenit pentru ca s-a gandit ca era mai bine ca “armele sa fie indreptate impotriva unei singure persoane”.
Cercetasa-sefa Ingrid Loyau-Kennett, in varsta de 48 de ani, a declarat ca unul dintre barbati i-a raspus ca vor sa “declanseze un razboi la Londra in aceasta seara” cand i-a intrebat de ce au comis agresiunea, a declarat ea pentru The Daily Telegraph, care a publicat aceasta marturie in editia de joi.
Loyau-Kennett, care are doi copii, a venit in fuga dupa ce a observat victima intinsa la pamant si a incercat sa ii ia pulsul. Abia in acel moment a vazut arsenalul, alcatuit din cutite si un pistol. “Nu era drogat, nu era alcoolic sau beat, era doar agitat, suparat”, a declarat ea despre unul dintre cei doi barbati, potrivit ziarului.

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …