Sunday , December 4 2022

Explozie la Moscova: Mai multe persoane au fost rănite intr-o statie de autobuz

moskva

Trei persoane au fost rănite marţi dimineaţă într-o explozie, provocată de un dispozitiv artizanal, într-o staţie de autobuz din Moscova, a făcut cunoscut o sursă din cadrul poliţiei locale, transmite agenţia oficială TASS.
Patru persoane au fost rănite luni seară într-o explozie, provocată de un dispozitiv artizanal, într-o staţie de autobuz din Moscova.
Poliţia din Moscova a confirmat că „o explozie s-a produs într-o staţie de autobuz de pe strada Pokrovka”, în zona centrală a capitalei ruse.
„Forţele de ordine caută să stabilească circumstanţele şi cauzele exploziei”, a afirmat un purtător de cuvânt al poliţiei, fără să ofere alte detalii.
„Un dispozitiv artizanal a explodat în staţia de autobuz şi a făcut trei răniţi”, a declarat pentru TASS o sursă din cadrul forţelor de ordine.
Printre răniţi se află două femei care au fost internate în spital, potrivit acestei surse.
Geamurile staţiei de autobuz unde s-a produs explozia au fost sparte, iar mai multe maşini de poliţie, pompieri, precum şi o ambulanţă s-au deplasat la faţa locului.
 

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …