Tuesday , November 29 2022

Explozie la combinatul Mechel din Targoviste. Un ranit

Un muncitor al combinatului Mechel din Targoviste a fost ranit, luni, in urma unei explozii produse la un turn de racire al fabricii, la fata locului ajungand mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU).
Potrivit reprezentantilor ISU Dambovita, primele date arata ca explozia a avut loc la o conducta de oxigen a unui turn de racire al combinatului, deflagratia nefiind urmata de incendiu.
La fata locului s-au deplasat doua autospeciale ale detasamentului de pompieri Targoviste si o ambulanta SMURD, iar muncitorul, care a suferit arsuri, a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste.
“Am fost anuntati prin 112 despre o deflagratie la combinatul Mechel din Targoviste si ne-am deplasat de urgenta la fata locului. Din primele cercetari, se pare ca explozia a avut loc la un turn de racire din aceasta societate, mai exact la o conducta de oxigen a turnului. Noi asiguram zona in continuare, cu doua autospeciale ale pompierilor militari, iar la fata locului s-a deplasat si o ambulanta SMURD”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Dambovita, maior Eduard Telea.
stirileprotv.ro

Vezi si

Romsilva a vândut 1,63 milioane mc de lemn de foc pentru populație, cu 26% mai mult decât anul trecut. Încă 400.000 mc, disponibili până la finele anului

Regia Naţională a Pădurilor (RNP) – Romsilva a vândut, în primele 10 luni ale acestui …