Wednesday , February 8 2023

Europarlamentarul Maria Grapini jigneste romanii care vin la protest: Fara certificat de prost nu puteti participa la miting

Europarlamentarul Maria Grapini ii jigneste pe romanii din diaspora care se intorc in tara pentru a participa la protestul antiguvernamental din 10 august.
grapini captura

Grapini a distribuit pe pagina ei de Facebook o postare potrivit careia “fara certificat de prost nu poti pariticpa la miting”.
“Informam diasporenii ca taxa de prost se plateste la sediul USR. Fara certificat de prost nu puteti participa la miting!” – este mesajul din postarea distribuita online de europarlamentar.
 
Ulterior, Grapini le-a urat noapte buna fanilor din social media, dar nu inainte de a le spune ca le multumeste romanilor care nu se lasa “atrasi in tot felul de diversiuni”.
“Inainte de a va ura noapte buna, avand in vedere contextul, doresc sa multumesc romanilor din diaspora care muncesc cinstit si fac onoare Romaniei si care nu se lasa atrasi in tot felul de diversiuni. M-as bucura sa inteleaga si cei care doresc schimbarea guvernului prin violenta ca exista o cale democratica – votul!”, a mai notat europarlamentarul pe Facebook.
La cateva ora dupa ce a distribuit postarea, Grapini a sters-o de pe Facebook, intrucat mai multi internauti i-au reprosat faptul ca jigneste romanii.
“Esti o mizerie umana …atat…Rusine sa ti fie ca jignesti niste oameni pe care nu ai cunosti si care iti platesc tie salariul …niste neuroni iti trebuiau nu imunitate…” sau “mai aveti obraz???? dupa ce jignesti 4-5 milioane de romani plecate din tara? la ce ei duamna 7000 de euro lunar? ca sa jignesti? in sec 2 ar trebui sa zbori de acolo!” – au fost doar cateva dintre reprosurile primite.
In urma cu putin timp, Maria Grapini a distribuit pe reteaua sociala un nou mesaj: “Pentru cei care cred ca ma jignesc, nu va mai obositi, sunt imuna”.

Vezi si

Turcia: Salvatorii români au scos de sub dărâmături un copil și pe părinții lui. Micuțul era decedat

Prima misiune a echipei de căutare-salvare trimisă de România în Turcia s-a încheiat. Salvatorii au …

2 comments

  1. Agramat-o , stai pe banii nostri , de ce jignesti pe cei din diaspora ? . Certificat de idioata tu nu ai caci se vede pe figura ta.

  2. dați-vă demisia

    .,..cine vorbeste?!