Thursday , November 30 2023

Elon Musk vine în România. El a închiriat castelul Bran pentru o petrecere de Halloween, cu miliardari și vedete de la Hollywood

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, fondatorul Tesla și Space X și patronul Twitter, se află în acest week-end în România. El a închiriat Castelul Bran pentru o petrecere privată, la care vor lua parte mai mulți miliardari precum Serghey Brin și Larry Page (fondatori Google) și vedete de la Hollywood, printre care Angelina Jolie. Informația a fost publicată prima oară de Media Flux.

Magnatul american Peter Thiel s-ar afla deja la București, împreună cu partenerul său, Matt Danzeisen.

Printre participanți s-ar mai afla Serghey Brin (fondator Google), Luke Nosek (co-fondator PayPal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al Consiliului de Administrație al Space X), Larry Page (co-fondator Google), dar și o serie de celebrități din lumea artistică.

Conform Libertatea, Elon Musk va ateriza duminică la București.

Unii dintre invitați au ajuns deja în România, la bordul unui avion privat, care ar fi aterizat în noaptea de vineri spre sâmbătă la Otopeni. Invitații ar fi fost preluați de la salonul oficial și transportați la un hotel de lux din centrul Capitalei.

Peter Thiel și Matt Danzeisen, după câteva ore de odihnă la un hotel de lux din centrul Capitalei, unii dintre cei mai bogați oameni de pe planetă au fost conduși, pe rând, cu o mașină Mercedes S class și apoi preluați de elicopter până la Bran. Imagini AICI

Printre participanții la eveniment se numără Peter Thiel, fondator al PayPal și unul dintre primii investitori în Facebook. Un apropiat al lui Donald Trump, Theil are o avere de peste 7 miliarde de dolari. Acesta este căsătorit cu omul de afaceri Matt Danzeisen, scrie mediaflux.ro.

Thiel a devenit primul investitor extern al Facebook după ce a achiziționat un pachet de 10,2% din acțiuni pentru 500.000 de dolari, în august 2004. El a vândut majoritatea acțiunilor sale la Facebook pentru peste 1 miliard de dolari în 2012, dar rămâne în Consiliul de Administrație al Meta.

Pe lista invitaților s-ar afla și celebra actriță Angelina Jolie, despre care presa a spus că ar fi avut o relație cu Eelon Musk.

Musk ar fi angajat un regizor pentru a organiza invitaților o experiență Dracula cu adevărat senzațională.  Conform surselor Media Flux, la Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o cunoscută trupă de majorete din Târgoviște, vicecampioane europene.

Castelul a fost retrocedat în 2006 urmaşilor Principesei Ileana a României şi a Arhiducelui de Habsburg, respectiv lui Dominic von Habsburg-Lothringen, arhiducesei Maria Magdalena von Holzhausen şi arhiducessei Elisabeth Sandhofer.

Vezi si

Astăzi, Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat, Ocrotitorul României

Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat, Ocrotitorul României, este sărbătorit de Biserică în ziua de …