Thursday , May 13 2021

Eleva olimpica, in stare grava dupa ce a cazut de la etajul trei, in tabara la Busteni

O elevă, aflată în tabără la Buşteni, a căzut luni noapte de la etajul trei al cabanei în care era cazată, fiind internată în stare critică la spitalul din Sinaia.
Reprezentantul IPJ Prahova, Daniel Radu, a precizat, la Realitatea TV, că eleva este din Bucureşti, are 13 ani şi se află în prezent la spital pentru îngrijiri medicale, starea sa fiind una gravă.
Directorul medical al Ambulanţei Prahova, Daniel Nicolae, a precizat că eleva, în momentul preluării de către ambulanţă, se afla în stare foarte gravă, cu hipotermie severă şi că aceasta ar fi căzut în timpul nopţii, fiind găsită abia marţi dimineaţa. “La preluare era în stare foate gravă, funcţiile vitale profund alterate, hipotermie severă. A fost transportată la spitalul Sinaia, unde se efectuează încă manevre de resuscitare. Viaţa sa este in mare pericol. Accidentul s-a petrecut în cursul nopţii, a stat mult in frig. În acest moment, sansele de supravieţuire sunt minime”, a spus medicul, la Realitatea TV.
Şeful Inspectoratului şcolar Judeţean Prahova, Horia Toma, a spus că tabără de matematică era organizată de o asociaţie nonprofit, fără a avea niciun fel de autorizaţie de la Ministerul Educaţiei, potrivit Mediafax.
Horia Toma a spus că, din informaţile pe care le are de la Poliţie Buşteni şi de la Poliţie Judeţeană, copiii aflaţi în acea tabără ar fi fost însoţiţi de un singur profesor pensionar.

Vezi si

Ministrul Sănătății, despre raportarea morților de COVID: Sunt diferențe de până la 500 de decese la un spital

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a prezentat joi rezultatele verificărilor privind raportarea deceselor de coronavirus. Astfel, …