Thursday , December 1 2022

Elena Udrea și sefa DIICOT, Alina Bica, fotografiate la shopping, Paris

udrea-paris

La o zi după ce presa din Germania a scris despre implicarea Elenei Udrea în dosarul EADS privind securizarea frontierelor, blogul “Jos Cenzura” publică imagini cu prezidenţiabilul PMP la Paris, alături de procurorul şef al DIICOT, Alina Bica, si de Ana Maria Topoliceanu, fosta sefă a Companiei Nationale de Investitii. Cele trei ar fi fost în Franţa în februarie, într-o vizită privată.
Îmbrăcată într-o haină de blană albă şi pantaloni de trening, Elena Udrea iese la plimbare, pe jos, alături de Alina Bica si de Ana Maria Topoliceanu. Elena Udrea butonează telefonul, cele trei par relaxate şi, într-un final, merg şi la cumpărături. Imaginile le arată clar şi pozele par a fi făcute profesionist. Acelaşi blog,  joscenzura2014.com, publică şi facturi de la hotelul unde au fost cazate cele trei. Este vorba de un hotel luxos, de 5 stele, de langa Champs-Ellysees.
Şefa DIICOT, de exemplu, a cheltuit, pe masa de pranz, 174 de euro şi a lăsat bacşiş 15 euro celui care i-a cărat cumparaturile. Elena Udrea a cheltuit 88 de euro pentru minibar şi 80 de euro pe un mic dejun, în timp ce la coafor a dat 110 euro. Imaginile apar la o zi după ce numele Elenei Udrea a apărut în ediţia germană a Huffington Post, ca fiind implicată în dosarul EADS.
Mai multe fotografii pe joscenzura2014.com
 

Vezi si

Salariile bugetarilor se majorează cu 10% de la 1 ianuarie 2023; indemnizaţiile pentru funcţiile de demnitate publică se plafonează

Drepturile salariale ale personalului din sectorul bugetar se majorează cu 10%, de la 1 ianuarie …

One comment

  1. Este de asteptat sa fie date explicatii despre acest caz. Cu ce scop s-au intalnit , si de ce tocmai la Paris . Daca nu are nimic de ascuns d-na Udrea sa iasa la televizor si sa explice , altfel raman suspiciuni si interpretari care nu cred ca vor face bine la cabina de vot .