Saturday , December 3 2022

Elena Udrea intra in Parlament de pe locul doi

Fostul ministru Elena Udrea (PDL) s-a clasat pe poziţia a doua la alegerile de duminică pentru Colegiul 4 de deputat din judeţul Neamţ, după contracandidatul său de la USL, Liviu Brătescu, dar intră de pe locul al doilea în Parlament.
Elena Udrea a declarat, duminică noapte, că a obţinut mandatul de deputat de Roman, după o bătălia grea cu USL.
Anterior, vicepreşedintele PSD Ioan Chelaru declarase că Elena Udrea, candidat în colegiul Roman pentru Camera Deputaţilor, se află pe locul al doilea, după candidatul USL Liviu Brătescu, cotat cu 48,4%, în urma numărătorii paralele parţiale a USL.
Potrivit vicepreşedintelui PSD, candidatul USL Liviu Brătescu a obţinut 48,4% din voturi, iar Elena Udrea se află pe poziţia a doua.
De asemenea, Chelaru a precizat că toate celelalte colegii din judeţul Neamţ ar fi fost câştigate, potrivit estimărilor, de USL, cu peste 50% din voturile valabil exprimate.
Elena Udrea a candidat din partea PDL în colegiul 4, având drept contracandidat un profesor, pe liberalul Liviu Brătescu.

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …

One comment

  1. RUSINICA !!!!!! MAREEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!