Wednesday , February 1 2023

Ecaterina Andronescu, propusă de PSD ministru al Educației

Liviu Dragnea o recuperează pe Ecaterina Andronescu, pe care o propune ministru al Educației, potrivit Digi24. Andronescu a cerut în luna august, într-o scrisoare deschisă, retragerea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD.
Ecaterina Andronescu a avut, înainte de ședinta conducerii PSD, o discuție de aproape o oră cu Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă.
Senatoarea PSD, acum la al patrulea mandat de ministru al Educației, i-a cerut, în august, lui Liviu Dragnea să se retragă de la șefia PSD și a criticat, de asemenea, guvernul.
“Pentru binele României și pentru binele PSD-ului, președintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate și maturitate și să facă un act de mare curaj și demnitate politică și să se retragă din fruntea partidului. Motivele sunt suficiente, le știm cu toții și nu le voi expune acum. Dacă lucrurile acestea nu se vor întâmpla acum, urgent, vom pierde guvernarea, iar noi ca partid vom ajunge la dezastru, iar în locul unui guvern PSD de profesioniști, pe care am putea să îl avem, ne vom trezi iar cu un guvern de amatori, cum am mai avut, iar țara, în an de Centenar, se va duce și ea înspre prăpastie, spre disperarea noastră și bucuria multora care nu ne vor puternici, uniți și consolidați în slujba României”, scria, în august, Ecaterina Andronescu într-o scrisoare deschisă.

Vezi si

Avocata care i-a apărat pe Mike Tyson și Michael Jackson, în echipa de apărători a fraților Tate. Ea i-a vizitat în arest

Milionarii britanici Andrew şi Tristan Tate au fost duși miercuri la Curtea de Apel București, …