Tuesday , February 27 2024

EBA si Daciana se razboiesc pe retelele de socializare. Sotia premierului neaga ca ar fi intarziat cursa spre Strasbourg

Acuzată că ar fi întârziat un avion către Strasbourg, folosindu-se de influența soțului său, Daciana Sârbu a negat acuzațiile și a precizat că ea nu s-a plâns niciodată că Elena Băsescu ocupă trei locuri în avion. Mezina președintelui i-a dat replica imediat pe Twitter: “Spre deosebire de dumneavostră, mie-mi permite silueta să ocup un singur loc.
Daciana Sârbu a fost acuzată, într-un articol publicat de EVZ.ro, că a întârziat cu aproximativ 40 de minute decolarea cursei Tarom de luni de pe Otopeni spre Strasbourg. Potrivit unor angajați ai aeroportului Otopeni, premierul Ponta ar fi intervenit pentru ca avionul Tarom să rămână la sol până la îmbarcarea soției sale, care s-a trezit cu dificultate, au scris jurnaliștii de la Evz.
De cealaltă parte, europarlamentarul Daciana Sârbu a negat acuzațiile care i se aduc și le-a pus pe seama unui ”atac mizerabil” venit din partea PDL-iștilor.
”Cursa de luni dimineata catre Strasbourg era programata sa plece la ora 8:20. A plecat la ora stabilita, ba chiar a ajuns la destinatie cu 10 minute mai devreme. Pasagerii din avion pot sa confirme acest lucru. Eu m-am inregistrat si imbarcat alaturi de toti colegii. Aviz celor care cauta teme de atac si nu reusesc sa le gaseasca”, a scris Daciana Sârbu pe Facebook, postând totodată un document al Secretariatului General al Tarom, în care se arată că RO371 a operat fără întârziere.
Totodată, Daciana Sârbu a precizat că ea nu s-a plâns niciodată că Elena Băsescu ocupă trei locuri în avion. Reacția mezinei președintelui nu s-a lăsat mult așteptată, aceasta postând un mesaj pe Twitter în care a făcut-o ”grasă”, în mod indirect, pe colega ei din Parlamentul European:
”Inteleg ca Daciana Ponta, surprinsa de presa ca a tinut un avion la sol 45 de min pt ca nu s-a putut trezi de dimineata,raspunde acuzandu-ma pe mine ca ocup 3 locuri in avion… Precizez doamna Ponta ca spre deosebire de dumneavoastra, mie imi permite silueta sa ocup un singur loc”, a scris EBA pe Twitter.
realitatea.net

Vezi si

Românii își vor putea înmatricula și radia mașinile online

Camera Deputaţilor a adoptat, marți, un proiect de lege care prevede crearea unei aplicații prin …