Sunday , October 2 2022

Duminica este iar mare protest in Piata Victoriei: Operatiunea Steagul UE

Dupa ce, pe 12 februarie, protestatarii din Piata Victoriei au format un tricolor urias – moment care a impresionat o lume intreaga -, acum manifestantii vor sa creeze, tot din hartii luminate, drapelul Uniunii Europene.
protest UE pe bloc

Oamenii se mobilizeaza pe retelele sociale, astfel incat duminica, la ora 21:00, Piata Victoriei sa se transforme intr-un urias steag european.
“Am avut o prima mare victorie! Zidul care parea de nepatruns s-a fisurat si Parlamentul a aprobat abrogarea Ordonantei 13.
Asadar, duminica asta va invitam sa sarbatorim. La a multa zi de protest haideti sa ne strangem la un “party” in care sa cream steagul unuia dintre aliatii nostrii in aceasta lupta: Uniunea Europeana (…)!!! Chitarile, tobele si alte instrumente muzicale sunt binevenite! Sa facem galagiiiiie!!! “, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului, Operatiunea Steagul UE.
Organizatorii au oferit si cateva recomandari pentru cei care vor sa participe la Operatiunea Steagul UE.
“Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa veniti cu sursa de culoare: ALBASTRA + o LANTERNA, tobe si alte instrumente muzicale!
Surse culori: FOI COLORATE (NU cartoane), saci de plastic, dosare de plastic, materiale foarte subtiri, aplicatii pe telefon mobil (poza albastra).
Pentru cei care vor veni in galben sau cu orice alt accesoriu de aceasta culoare, va rugam sa va asezati in perimetrul care va fi trasat de noi. Vom reveni cat de curand cu noi detalii si o harta exact ca si la evenimentul trecut”, se precizeaza pe reteaua sociala.
Si clujenii vor sa se alature initiativei de la Bucuresti si sa formeze steagul Uniunii Europene “intr-o versiune mai restransa”, in Piata Unirii. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 19:00.
ziare.com

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …