Wednesday , February 1 2023

Dragnea: Se va modifica Legea offshore prin ordonanta de urgenta

Guvernul va adopta o Ordonanţă de Urgenţă pentru “clarificarea” Legii offshore, lege adoptată recent în Parlament, a anunţat, duminică seară, liderul PSD, Liviu Dragnea.

dragnea2

Principalele declaratii facute de presedintele PSD la Romania TT:
Despre Legea offshore
“Se fac discutii acum pentru o posibila Ordonanta de Guvern in ceea ce priveste legea offshore. Eu am spus, dupa adoptarea legii in Comisia de specialitate din Camera Deputatilor, s-au facut modificari pana in ultimele minute, au fost discutii si dezbateri. Ceea ce am pus in textul legii nu este foarte bine definit in anexa in care se stabilesc formulele de calcul. Ma intereseaza ca ceea ce s-a decis politic ca si principii sa fie puse foarte clar si riguros in formule si in texte, pentru ca este o lege de importanta uriasa pentru Romania si e bine sa nu existe dubii, pentru ca orice dubiu poate fi exploatat oricand de cineva cu rea credinta, dintr-o parte sau alta. Vorbim de resursele Romaniei, vorbim de peste 400 de miliarde de metri cubi de gaze cel putin, vorbim de zeci de miliarde pe care trebuie sa le castige statul roman si vorbim de castigarea pentru prima data a independentei energetice”, a sustinut liderul PSD.
Despre Fondul Suveran de Investitii
“Dupa decizia CCR privind Fondul suveran de investitii, asteptam motivarea cu foarte mare atentie si noi nu o sa o citim o luna, o sa o citim cat de repede se poate pentru a vedea ce ne spune CCR sa facem, sa vedem care este calea de urmat. Trebuie sa citim cu atentie”, a afirmat liderul PSD.
Despre o posibila remaniere
“Va spun foarte sincer ca nu am nicio discutie nici cu doamna prim-ministru, nici cu domnul Tariceanu despre remaniere, nici toti trei la un loc. Nu stiu daca va avea loc o discutie despre remaniere. Vom avea o evaluare a modului in care este aplicat programul de guvernare, nu pe cazuri concrete”, a spus Liviu Dragnea.
ziare.com

Vezi si

Inspectorul Pădurii: Numărul interogărilor a crescut însă apelurile la 112 s-au redus la jumătate

Numărul de interogări realizate de cetăţeni în aplicaţia Inspectorul Pădurii a crescut de la 1,3 …