Dragnea, invitat de premierul Benjamin Netanyahu in Israel

reportersite
24 aprilie 2018, 13:38

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, l-a invitat pe liderul PSD Liviu Dragnea in Israel, potrivit unei invitatii prezentate de Antena 3, fara a se preciza insa data la care liderul PSD va merge. Nu este exclus ca deplasarea sa aiba loc in acelasi timp cu cea a premierului Viorica Dancila.

dragnea1Conform Antena 3, Benjamin Netanyahu i-a trimis o scrisoare presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, prin care il invita pe acesta la Ierusalim. Subiectul scrisorii pare a fi unul general, dar mesajului i se adauga o nota personala, la final. Oficialul il invita pe Dragnea sa discute chestiuni legate de cooperare si viitor.

De altfel, potrivit unui memorandum intern al Camerei Deputatilor, deputatul Silviu Vexler, reprezentantul in Parlamentul Romaniei al Federatiei comunitatilor Evreiesti din Romania, este membru al delegatiei care il va insoti pe Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului, in vizita oficiala in Statul Israel (22 – 25 aprilie 2018)

„Domnul Vexler participa la delegatia care il va insoti pe domnul Adrian Mladinoiu, secretar de stat la SG, in vizita oficiala in Statul Israel, 22 – 25 aprilie”, a spus in sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor vicepresedintele Gabriel Vlase.

Si premierul Viorica Dancila va efectua, miercuri si joi, o vizita in Israel, potrivit unor surse oficiale, dupa ce saptamana trecuta Guvernul a adoptat un memorandum pentru mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.