Friday , December 2 2022

Dragnea: Functia de presedinte PSD nu se ia cu japca. Nu ma intereseaza mofturile unora si altora

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, intrebat daca este dispus sa faca un pas in spate din fruntea partidului, ca functia de presedinte al formatiunii “nu se ia cu japca, se ia prin vot, printr-un vot masiv, si nu poti sa o tranzactionezi ca la piata”, anuntand un nou CEx cat de curand.

“Nu mai trebuie lungita foarte mult (decizia privind convocarea unei sedinte a CExN – n.red.) . Am vorbit cu foarte multi colegi, am vorbit si azi, o sa vorbesc si maine, si o sa decidem”, a declarat, luni, la Parlament, presedintele PSD Liviu Dragnea, intrebat daca este o urgenta convocarea unui sedinte largite a partidului.
Intrebat daca exista scrisoarea despre care se vorbeste, Dragnea a ridicat din umeri.
“Nu stiu, eu am vorbit cu majoritatea colegilor care au avut si pozitii in sensul asta, care urmeaza sa aiba pozitii in continuare in sensul asta. Cu toti cu care am vorbit ideea este sa inchidem toate aceste discutii pentru ca avem aprobat un pachet de proiecte la CExN, sunt cele din programul de guvernare de care trebuie sa ne ocupam, nu de discutii din astea fara sfarsit”, a precizat acesta.
Dragnea a spus ca “nu vede bine deloc” discutiile din spatiul public legate de tensiuni in PSD.
Intrebat daca este dispus sa faca un pas in spate daca i se cere, liderul PSD a raspuns: “S-a discutat de multe ori asta la noi in partid, s-a discutat si la Congres, s-a discutat si la miting, s-a discutat si la alte Comitete Executive. Tot timpul revine aceasta problema care vine din afara partidului, din pacate. Pana acum nu (mi s-a cerut sa fac un pas in spate – n.red.), dar nu este imposibil. Pe mine ma intereseaza foarte mult sa ducem la capat programul de guvernare, nu mofturile unora sau altora si nici temele impuse de Iohannis”.
“Functia de presedinte al partidului nu se ia cu japca, se ia prin vot, printr-un vot masiv, si nu poti sa o tranzactionezi ca la piata”, a adaugat Dragnea.

Vezi si

Recordul de căldură în România, în decembrie: 23,4 grade Celsius

În decembrie se pot înregistra temperaturi neobişnuite, de 15 – 20 de grade Celsius, spun …