Thursday , April 8 2021

Dragnea cere amnistie si gratiere, ca nu e ca si cum ar da "o bomba atomica": Nu mai ezitati!

Presedintele PSD Liviu Dragnea a cerut Guvernului, in Consiliul National, sa nu mai ezite cu ordonanta pe amnisti si gratiere.

“Cuvintele amnistie sau gratiere reprezinta un fel de blasfemie? E ca si cum ne-am gandi ca avem o bomba atomica si ne gandim daca sa o folosim sau nu impotriva UE sau a lumii… Eu nu ma tem sa pronunt aceste cuvinte.
Daca cineva gaseste alte instrumente care sa rezolve in totalitate si sa repare toate nedreptatile care s-au intamplat in Romania, toate abuzurile din justitie altfel decat prin amnistie si gratiere va avea tot sprijinul.
Daca nu, nu mai ezitati! Nu stiu cand, nu stiu cum, dar PSD-ALDE are aceasta obligatie, sa repare nedrepatteile. Si ca sa nu-si mai taie venele cei din presa cu epoleti, platiti de Sorosica, prin bitcoins – inventati ceva, gasiti o prevedere intr-o decizie a CCR, o virgula, sa spuneti – ‘aceste acte nu-i sunt aplicabile lui Liviu Dragnea’ si inchideti subiectul”, a spus Dragnea.
Anterior, vicepresedintele PSD Marian Oprisan a cerut de asemenea deschis amnistie si gratiere.
Si Tariceanu, prezent la Consiliul PSD, a cerut de asemenea “momentul zero”, sustinand ca deja este blocat statul din cauza justitiei.
ziare.com

Vezi si

Simptomele unei posibile tromboze, la care trebuie să fie atenți cei vaccinați cu AstraZeneca

Agentia Europeana a Medicamentului a facut publica o lista cu simptomele la care trebuie sa …