Saturday , December 2 2023

Dragnea anunta ca Ordonanta Teodorovici va fi adoptata vineri: Mai e nevoie de cateva reglaje

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi seara ca ordonanta de urgenta anuntata de ministrul de Finante, care va cuprinde zeci de masuri fiscal-bugetare si in domeniul investitiilor publice pentru anul 2019, va fi adoptata vineri intr-o noua sedinta de guvern.

“Maine vor adopta ordonanta. Mai era nevoie de cateva reglaje in ceea ce priveste formularile”, a declarat Liviu Dragnea.
Liderul PSD nu a vrut insa sa explice presei ce modificari va suferi OUG fata de forma prezentata pe site-ul Ministerului de Finante.
“Explicatiile le primiti dupa ce va fi adoptata ordonanta”, a fost raspunsul lui Dragnea.
Intrebat ce se va intampla cu Pilonul II de pensii, liderul PSD a spus ca “nu se va intampla nimic rau”.
Dupa ce jurnalistii au insistat si au continuat sa ii puna intrebari pe aceasta tema, Liviu Dragnea a oferit cateva mici detalii.
“Banii nu vor putea fi retrasi pur si simplu. Au ramas sa discute in Guvern diseara si maine dimineata despre masuri prin care fondurile de pensii sa functioneze in continuare si sa aiba posibilitatea oamenii sa investeasca acei bani, iar in acelasi timp sa nu se puna problema functionarii acestui pilon de pensii
Vor stabili care sunt cele mai bune prevederi ca acele societati sa poata functiona in continuare iar cetatenii sa aiba posibilitatea sa aleaga daca vor sa mute banii sau sa ii investeasca in titluri de stat”, a precizat Dragnea.
ziare.com

Vezi si

Iohannis: 2024 va fi un an hotărâtor pentru cum va arăta România viitorului

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că în România mai sunt multe lucruri de făcut, …