Tuesday , October 4 2022

Dragnea anunta ca Legea salarizarii va fi depusa in Parlament luni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, ca nu s-a intarziat cu Legea salarizarii unitare, depunerea proiectului la Parlament urmand sa aiba loc luni. Liderul social-democratillor a mai spus ca actul normativ ar putea sa sufere doar mici modificari fata de forma actuala.
bani portofel

Intrebat cat mai intarzie depunerea Legii salarizarii unitare in Parlament, presedintele Camerei Deputatilor a spus: “Dar nu intarzie”.
“Si am stabilit sa depunem luni. Totusi, maine (vineri – n.red.) nu cred ca este mare aglomeratie pe aici pe la Parlament. A fost foarte bine ca a fost aceasta perioada, foarte multi oameni au inceput sa inteleaga ce este in acea lege si ceea ce ne-a interesat si m-a interesat, ca legea sa intre in Parlament dupa ce cea mai mare parte din societate sa inteleaga ce este in ea”, a completat Liviu Dragnea, revenit in tara miercuri seara.
De asemenea, intrebat daca proiectul va fi depus in forma in care este acum pe site-ul PSD, presedintele Camerei Deputatilor a spus ca, in cazul in care va suferi modificari, acestea vor fi “foarte mici”.
Chestionat despre nemultumirile social-democratilor in privinta inghetarii pensiilor speciale, Dragnea a spus ca trebuie sa se faca distinctie intre categoriile care beneficiaza de astfel de pensii.
“Respect opiniile lor, numai ca trebuie sa faca distinctie intre categoriile care beneficiaza de astfel de pensii. De exemplu, judecatorii nu pot fi incadrati la pensii speciale. Aici se face o confuzie”, a conchis Liviu Dragnea.
La inceputul saptamanii trecute, Dragnea a declarat ca proiectul Legii salarizarii unitare nu va mai fi depus la Parlament in cursul acelei zile, deoarece doreste sa fie consultat de toti parlamentarii si “sa-si mai dea lumea cu parerea”. De asemenea, liderul PSD a explicat de ca ales sa amane cu o saptamana depunerea legii, mentionand ca aceasta trebuie “sa mai stea la dospit” in Saptamana Mare.

Vezi si

Mesaje false, privind prezentarea în magazinele E.ON, transmise clienților companiei

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false, transmise via Whatsapp/SMS în numele companiei, …