Tuesday , May 11 2021

Dragnea a ajuns iar la spital. Codrin Ştefănescu: Durerile nu se opresc, cred că va ajunge tot la operaţie

Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, a anunţat, duminică, la Braşov că Liviu Dragnea a ajuns din nou la spital sâmbătă seară din cauza durerilor de spate. Liderul PSD a rămas internat timp de câteva ore.

Codrin Ştefănescu a explicat că medicii au insistat ca Liviu Dragnea să rămână în spital pentru tratament.

“Astăzi (duminică n.r.) trebuia să participe şi Dragnea la această întâlnire. Nu ştiu dacă ştiţi, aseară a avut iar o problemă de sănătate, medicii au insistat şi a fost câteva ore internat. I-au făcut câteva injecţii. Sperăm ca totul să fie bine în cursul zilei de astăzi, pentru că maine avem o şedinţă foarte importantă. La ora 12:30, se va stabili lista celor care participă la europarlamentare. Sperăm ca starea de sănăntate a preşedintelui Liviu Dragnea să fie foarte bună pentru mâine. Durerile nu se opresc. Se pare că varianta pe care a ales-o de a face infiltraţii şi a face terapie nu este cea mai bună. Cred că va ajunge tot la operaţie cum l-au sfătuit toţi medicii de specialitate. El încearcă această variantă ca să stea în picioare în aceste două luni de zile cât avem campania şi alegerile, urmând ca, bineînteles, dacă ascultă sfatul meu, să se opereze. Am vorbit azi-diminieaţă şi aseară când a avut dureri mari iarăşi la coloana şi s-a întâlnit cu medicii. Medicii nu l-au lăsat să plece, mai ales că era cu maşina, până la Braşov. Urmează să se recupereze. Pentru a demonstra că aceste variante reuşesc, mâine indiferent de cum se va simţi mi-a promis că va fi acolo la şedinţa cu Executivul, este foarte important, vom stabili şi ordinea, la sfârşitul şedintei de mâine vom anunţa şi lista. A fost doar aseară spitalizat, azi-dimineaţă, la prima oră, la 8 dimineaţa, a făcut o procedură de infiltraţie. Nici nu ştiu să vă spun, că nu sunt medic, nu mă pricep. Ce a făcut cu câteva zile înainte, face şi azi, astfel încât mâine să stea pe picioare la această şedinţă. Trebuie să asculte sfatul medicului şi să se opereze”, a precizat Codrin Ştefănescu la o televiziune de stiri.

În urmă cu câteva zile, Liviu Dragnea a mai fost supus unor investigaţii medicale, inclusiv RMN, într-un spital privat din Bucureşti, după ce a acuzat dureri mari de spate. Apropiaţi ai liderului PSD au anunţat că medicii i-au spus că suferă de hernie de disc. Cu toate acestea, Liviu Dragnea ar fi refuzat să se opereze deocamdată. El era aşteptat să participe la o întâlnire a conducerii PSD, în weekend, pentru a stabili lista candidaților la alegerile europarlamentare din mai.

Vezi si

Evaluările naționale la clasele a VI-a, a IV-a și II-a încep miercuri cu prezența fizică a elevilor

Miercuri încep evaluările naționale de la finalul claselor a VI-a, a IV-a și II-a. Probele …