Thursday , August 18 2022

Două zile de foc pentru PSD. Cum s-au împărțit taberele în partid și ce mutări pregătesc contestatarii lui Dragnea

Publicarea scrisorii prin care se cere demisia imediată a lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD a aruncat partidul în aer. Declarațiile de susținere din ambele tabere au curs miercuri în presă, iar negocierile se poartă dur în subteran. În următoarele ore, în PSD va continua lupta care se pare însă că nu se va încheia odată cu ședința Comitetului Executiv al PSD, de vineri. O analiza HotNews:

Așa cum au anunțat public prin intermediul scrisorii, opozanții lui Dragnea vor să forțeze demisia acestuia în ședința de Comitetului Executiv programată vineri. Oficial cei trei lideri PSD – Stănescu, Firea, Țuțuianu – îi cer lui Liviu Dragnea să se retragă din toate funcțiile de conducere pe care le deține. Surse din interiorul PSD au declarat, pentru Hotnews.ro, că liderii care îl contestă pe Dragnea se așteaptă ca acesta să refuze să renunțe la șefia partidului și că va folosi toate metodele să împiedice acest demers.
Cititi care sunt taberele din partid AICI

Vezi si

Pe 28 august începe o nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți”. Tarifele de cazare pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană

FPTR lansează o nouă ediție a programului “Litoralul pentru toți”. Programul începe pe data de …