Thursday , October 6 2022

Doua tramvaie s-au ciocnit la Iasi. Noua raniti, dintre care patru au ajuns la spital

sursa foto: ziaruldeiasi.ro
sursa foto: ziaruldeiasi.ro
Două tramvaie s-au ciocnit luni în intersecția dintre strada Gării și Arcu din Iaşi. Nouă persoane au fost rănite ușor. Patru pasageri din tramvai au fost transportaţi la spital.
Reprezentanţii poliţiştilor au spus că în accident au fost rănite noua persoane, iar patru, dintre care trei femei şi un bărbat, au ajuns la spital. Una din ipotezele producerii accidentului este căderea de tensiune.
Tramvaiul 6 urca dinspre Gară spre Centru. Înainte de a ajunge la Tarom, frânele n-au mai funcţionat, iar tramvaiul a luat-o la vale cu spatele, ciocnindu-se cu un tramvai care venea tot dinspre Gară, informează ziaruldeiasi.ro. În urma impactului dintre cele două tramvaie, mai multe persoane au fost rănite. Patru dintre victime au fost transportate la spital.
“Echipajele SMURD au intervenit. În Unităţile Primiri Urgenţe au ajuns patru persoane, iar unul dintre accidentaţi a fost dus la Secţia de Neurochirurgie. Toţi sunt stabili”, a declarat, la România TV, Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD Iaşi.
Vatmanul primului tramvai care urca pe o pantă susţine că a fost o pană de curent şi nu a mai putut să frâneze. Al doilea vatman a spus că a văzut că vine celălalt tramvai peste el, însă nu a mai avut ce să facă pentru a evita coliziunea.

Vezi si

Oțet fals oprit de la vânzare din Lidl. Era prezentat ca oțet din vin, dar era acid acetic și apă

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a decis oprirea definitivă de la vânzare a unui …