Saturday , February 4 2023

Doua sindicate de politisti sustin protestul pentru autostrazi 15-15-15: “Puteti sa… vi se faca brusc foame la ora 15:00!”

Doua sindicate de politisti, Europol si ROPOL, au anuntat ca participa la protestul pentru autostrazi “#sieu”, care are loc in toata tara timp de 15 minute astazi, 15 martie, incepand de la ora 15:00, informeaza Ziare.com.


“Ne alaturam apelului civic lansat pentru a trage un semnal de alarma fata de incompetenta guvernantilor in ceea ce priveste dezvoltarea infrastructurii rutiere din Romania.
In acest sens, colegii nostri care sunt in asentimentul acestei actiuni si care vor fi in serviciu in data de 15 martie, la ora 15:00, se vor opri din munca si vor iesi din birouri in afara unitatilor, iar cei care sunt in teren se vor pozitiona la coltul unei intersectii”, anunta EUROPOL, intr-un mesaj. Potrivit sindicatului, acesta este un demers venit in mod firesc, in contextul in care politistii sunt printre cei mai afectati, alaturi de soferi, de lipsa autostrazilor in Romania.

Mesajul integral transmis de ROPOL:

“#sieu- #15!
…adica 15 martie
…adica 15:00-15:15
…adica 15 minute
Ati primit misiunile pentru tura de azi? Sigur da, pentru ca ceasul indica o ora mult peste cea la care s-a facut schimbul:)
S-a gandit vreun sef sa va ofere pauza de masa? Ca de obicei… sigur nu!
Puteti sa… vi se faca brusc foame la ora 15:00!
Sau sa vreti sa luati o pauza, macar pentru a bea apa! Poate va e foame sau sete tuturor odata?!
O pauza de 15 minute va trebuie! Atat e necesar… sa atragem atentia solidar!
Daca nu ne putem mobiliza pentru noi, pentru drepturile noastre legale, poate o facem pentru Romania… E nevoie doar de un gram de curaj!
#TUceALEGI?”

Vezi si

UPDATE: Trei români morți și mai mulți răniți după ce un autocar s-a răsturnat pe o autostradă din Slovenia. Autocarul, înmatriculat în România, se îndrepta spre Italia

Trei români au murit în urma unui accident de autocar produs vineri în Slovenia, iar …