Wednesday , February 8 2023

Inca un caz de otravire langa Salisbury, aproape de locul unde a fost intoxicat Skripal. Un barbat si o femeie in stare critica

Autoritățile britanice au declarat un „incident major” în orașul Amesbury, în sudul Marii Britanii, după ce două persoane ar fi fost expuse unor „substanțe neidentificate”, relatează CNN. Este vorba despre două victime, un bărbat și o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, care au fost găsiți inconștiente într-o locuință.
salisbury

Incidentul a avut loc la doar câțiva kilometri de locul în care Serghei Skripal, fost spion rus, și fiica sa au fost otrăviți, la începutul anului cu neuroagentul Noviciok.
Cei doi au fost găsiți sâmbătă inconștienți, într-o locuință din Amesbury, și sunt în stare critică la spitalul din Salisbury.
Inițial, autoritățile au crezut că cei doi au luat o supradoză de heroină sau cocaină, dar medicii îi tratează acum pentru „expunerea la o substanță neindentificată”.
„Se fac în continuare teste pentru a stabili substanțele la care au fost expuși pacienții. Nu excludem nicio variantă”, a declarat poliția.
Mai multe zone frecventate de cele două victime au fost încercuite cu un cordon al poliției, ca măsură de precauție.

Vezi si

Unul dintre cei mai vechi corespondenți ai Pro TV, reținut pentru act sexual cu un minor

Corespondentul postului Pro TV în judeţul Dâmboviţa Marius Buga (42 de ani), unul dintre cei …