Wednesday , February 1 2023

Două femei şi un tânăr de 19 ani, ucişi de un bărbat recent eliberat din penitenciar. Criminalul, prins dupa 12 ore de cautari

crima

Un triplu asasinat a avut loc într-o casă din municipiul Constanţa, victimele fiind două femei, mamă şi fiică, şi un tânăr de 19 ani, nepot al acestora, iar principalul suspect este un alt nepot al femeilor, recent eliberat din penitenciar.
Principalul suspect în cazul uciderii a două femei şi a unui tânăr de 19 ani, într-o casă din municipiul Constanţa, a fost prins de poliţişti, joi dimineaţă, după aproximativ 12 ore de căutări.
Bărbatul, Ştefan Alexandru Stoica, a fost prins de poliţişti, joi dimineaţă, în jurul orei 7.30, în zona comunei Cumpăna, aflată la ieşirea din municipiul Constanţa.
El va fi dus la sediul Poliţiei Judeţene Constanţa, pentru audieri.
Potrivit poliţiştilor, crimele au fost comise miercuri, într-o locuinţă situată în cartierului Viile Noi din Constanţa, victimele fiind descoperte de o rudă care a anunţat apoi Poliţia, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Anchetatorii au găsit cele trei victime pe o canapea, pline de sânge, având multiple plăgi înjunghiate şi urme de lovituri cu un obiect dur, posibil un ciocan. De altfel, anchetatorii au descoperit în apropierea trupurilor neînsufleţite un cuţit de bucătărie şi un ciocan, cel mai probabil armele crimei.
Oamenii legii au identificat victimele ca fiiind o bătrână de 81 de ani, proprietara casei, fiica acesteia, în vârstă de 57 de ani, şi nepotul fiicei, în vârstă de 19 ani. Iniţial, s-a crezut că este vorba despre un dublu asasinat comis de tânăr, care apoi s-a sinucis. Ulterior, după mai multe ore de cercetări, poliţiştii au stabilit că este vorba despre o triplă crimă, tânărul fiind şi el victimă, iar asasinul ar fi un alt nepot al femeilor, care a fost recent eliberat din penitenciar.
Principalul suspect, Ştefan Alexandru Stoica, fusese eliberat recent din Penitenciarul Poarta Albă, unde ispăşise o condamnare pentru tâlhărie. Anchetatorii spun că tânărul ar avea şi afecţiuni psihice.

Vezi si

Inspectorul Pădurii: Numărul interogărilor a crescut însă apelurile la 112 s-au redus la jumătate

Numărul de interogări realizate de cetăţeni în aplicaţia Inspectorul Pădurii a crescut de la 1,3 …