Tuesday , September 27 2022

Doua avioane pline de pasageri ale Blue Air s-au intors din drum. Unul a decolat de doua ori si, pana la urma, tot n-a plecat din tara

Doua aeronave Blue Air care au decolat, joi dimineata, de pe Aeroportul International “George Enescu” din Bacau, avand ca destinatii Milano si Londra, au fost intoarse la sol dupa ce pilotii au semnalat aprinderea unor senzori care ar fi indicat o defectiune.
blue air

Unul dintre avioane, cu 130 de pasageri la bord, si-a reluat zborul, insa la scurt timp echipajul a sesizat reaparitia aceleiasi probleme, fapt pentru care a fost redirectionat catre Aeroportul “Henri Coanda”.
O aeronava Blue Air pe ruta Bacau-Milano, cu 131 de pasageri la bord, a decolat de pe aeroportul din Bacau joi, la ora 7:09, insa a fost reintoarsa la sol dupa ce pilotii au sesizat o problema tehnica.
Dupa aproape o ora, avionul a revenit pe aeroportul din Bacau, pasagerii fiind debarcati in siguranta.
“Pilotul avionului a semnalat aprinderea unui senzor, astfel ca s-a luat decizia reintoarcerii aeronavei. Echipa tehnica a companiei care detine aeronava nu a confirmat problema tehnica, permitand reluarea zborului”, a declarat purtatorul de cuvant al aeroportului bacauan, Cezar Ficuta.
In aceste conditii, pasagerii au fost reimbarcati, iar aeronava a decolat la ora 10:00. Ulterior, pilotul avionului a sesizat din nou aceeasi problema, insa s-a luat decizia redirectionarii aeronavei catre Bucuresti.
O alta aeronava a companiei Blue Air care a decolat, tot joi dimineata, de la Bacau, cu destinatia Londra, si care avea 156 de pasageri la bord a fost reintoarsa la sol dupa ce echipajul a anuntat o posibila defectiune.
Avionul a revenit pe aeroportul din Bacau, iar pasagerii au fost debarcati si transportati in aeroport.
In cazul acestui avion, compania Blue Air a luat decizia trimiterii unei alte aeronave care sa preia pasagerii si sa-i transporte la Londra. Pasagerii vor pleca cu cealalta aeronava in jurul orei 12:30.
ziare.com

Vezi si

Parlamentul a votat majorarea salariilor aleșilor locali și ale angajaților din administrația locală

Camera Deputaților a votat, marți, în calitate de for decizional, majorarea salariilor din administrația locală. …