Saturday , December 3 2022

Dosarul Tel Drum. Un post-it cu CNP-ul lui Dragnea si cuvantul "sefu", găsit în sediul companiei

Fiul lui Liviu Dragnea a fost audiat ca martor în dosar. În acelaşi timp, apărătorii liderului PSD spun că au argumente pentru a desfiinţa o probă importantă a procurorilor.
 
dragnea DNA

Conform apărării lui Liviu Dragnea, principala probă pe care procurorii DNA își bazează acuzația că Liviu Dragnea ar fi constituit și condus un grup infracțional organizat ar fi un post-it găsit de anchetatori la perchezițiile care au avut loc în vară la sediul companiei Tel Drum, relatează Digi24.
Pe acel bilețel, o persoană notase codul numeric personal al lui Liviu Dragnea, iar în dreptul CNP-ului apărea cuvântul „șefu”. Potrivit avocaților șefului PSD, acesta este principalul argument pentru acuzația de constituire de grup infracțional organizat.
Există însă o explicație, potrivit avocaților. Respectivul bilet era lipit peste o solicitare a actualului șef al Camerei Deputaților de prelungire a permisului de vânătoare, care a fost trimisă la sediul Tel Drum de o persoană care în trecut a fost șoferul lui Liviu Dragnea și continuă să i se adreseze cu apelativul „șeful”.
Este unul dintre argumentele cu care avocații încearcă să-i convingă pe judecători să respingă sechestrul pus pe întreaga avere a lui Liviu Dragnea și pe bunurile celorlalți suspecți în dosar.

Vezi si

Recomandări ANPC de Moş Nicolae: Achiziţionaţi dulciuri şi jucării numai din magazine specializate!

Directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, recomandă părinţilor să achiziţioneze …