Tuesday , January 31 2023

Dosarul ICA la final: Voiculescu s-a contrat cu judecatorii in instanta

voiculescu

După şase ani de tergiversări, procesul de corupţie al lui Dan Voiculescu a ajuns la final. Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti vor asculta astăzi ultimele pledoarii în dosarul în care fondatorul trustului Intact este acuzat de privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare.
Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat luni că acum nu mai este “oligarh”, ci doar “pensionar”, susținând că nu îi este teamă că va primi o condamnare cu executare în dosarul privatizării Institutului pentru Cercetări Agricole (ICA), însă recunoaște că acest lucru este neplăcut, relateaza realitatea.net.
UPDATE – Voiculescu: Ştiu învinuirile, dar nu le recunosc; procurorul de caz a intimidat martorii
Dan Voiculescu a arătat luni, în declaraţia dată la instanţă, că ştie ce învinuiri îi sunt aduse în dosarul ICA, dar nu le recunoaşte, susţinând că procurorul de caz a intimidat martorii, că s-a stabilit un prejudiciu fals şi că au dispărut 40 dintre volumele de material probatoriu.
Completul de la Curtea de Apel Bucureşti format din judecătorii Camelia Bogdan şi Mihai Alexandru Mihalcea îi audiază pe inculpaţii din dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), potrivit mediafax.ro.
 
 

Vezi si

Cazierul judiciar va fi disponibil online de la 1 februarie

Începând de miercuri, 1 februarie, cazierul judiciar va fi disponibil online, prin accesarea aplicaţiei ghiseul.ro …