Sunday , January 29 2023

Dosar penal pentru frauda la Bac in cazul fiicei baronului Adrian Duicu, fost sef al CJ Mehedinti

adina duicu

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Mehedinti au intocmit dosar penal in cazul fetei fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, despre care au fost sesizati ca ar fi copiat cu un handsfree la proba de Chimie a examenului de Bacalaureat, tanara fiind audiata la Parchet.
Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Mehedinti, Fanica Cercel, in cazul fiicei lui Adrian Duicu procurorii au intocmit un dosar penal pentru frauda, tanara fiind audiata pentru a se stabili daca aceasta a copiat la proba de Chimie a examenului de Bacalaureat cu un dispozitiv de transmisie de tip handsfree.
Tototdata, Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a preluat cazul de posibil ultraj care o vizeaza pe sotia fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, Mariana Duicu.
Adina Duicu a fost eleva a Liceului “Traian Lalescu” din Orsova, dar a sustinut examenul de Bacalaureat la centrul organizat in cadrul Colegiului Tehnic “Dierna” din Orsova.
Intr-o interventie telefonica la postul Realitatea TV, Adrian Duicu a declarat ca fiica sa nu a copiat la examenul de Bacalaureat, asupra sa negasindu-se niciun dispozitiv de tip handsfree.
Totodata, in imaginile suprinse cu un telefon mobil in fata liceului unde tanara a sustinut examenul de Bacalaureat apare fiica cea mica a lui Duicu, care il loveste pe politistul ce o imobilizeaza pe mama sa, potrivit procurorilor, aceasta nefiind audiata pentru ultraj, ci doar mama sa.
Procurorii si politistii din Orsova au fost sesizati, vineri, despre o posibila frauda la proba de Chimie a Bacalaureatului in cadrul Colegiului Tehnic “Dierna” din Orsova.
In urma sesizarii, la iesirea de la proba scrisa la Chimie un procuror si un politist au asteptat-o pe eleva suspectata de frauda. In momentul in care eleva a fost verificata de catre anchetatori, mama elevei, respectiv sotia lui Adrian Duicu, l-ar fi imbrancit pe politist.
In urma altercatiei, politistul s-a ales cu cateva zgaraieturi, motiv pentru care Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a intocmit acte pentru a se stabili daca femeia va fi acuzata de ultraj.

Vezi si

Lista drumuri naționale închise din cauza vremii

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă după-amiază că încă două drumuri naționale au fost închise din …

One comment

  1. Suceveanu Titu

    Chiar daca e fiica unei persoane publice,asta nu o face diferita de toti ceilalti,va sfarsi la fel ca tatal ei hahaha!!!