Saturday , June 22 2024

Doi jandarmi au fost răniți de același glonț, după ce arma unuia s-a descărcat din greșeală 

Doi jandarmi au fost răniți, după ce arma unuia s-a descărcat din greșeală când erau în misiune în noaptea de miercuri spre joi, încercând să prindă hoți de fier vechi în Ilfov. În urma incidentului, unul dintre jandarmi a fost rănit la mână, iar altul în abdomen, după ce glonțul a ricoșat.

“Un echipaj format din trei subofițeri, în timp ce acționa pe raza județului Ilfov, a observat, pe un teren viran situat pe Centura București, între localitățile Glina și Pantelimon, un autovehicul suspect. Ajunși la fața locului, jandarmii au observat mai multe persoane care sustrăgeau fier. În încercarea de a-i opri, unul dintre jandarmi a coborât din autospecială și a executat mai multe focuri de armă, în plan vertical. După somațiile legale făcute, subofițerul a revenit în autospecială și în momentul în care a vrut să asigure armamentul acesta s-a descărcat, unul dintre jandarmi rănindu-se la mână, iar glonțul ricoșând în abdomenul unui alt jandarm”, au transmis autoritățile.

Cei doi jandarmi au fost preluați de către ambulanță, conștienți, și transportați la spital. Conform primelor detalii, leziunile provocate nu le pun viața în pericol.

“Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate. La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate”, au punctat autoritățile. În urma situației create, hoții au fugit.

Vezi si

Un nou val de praf saharian ajunge în România

Un nou val de praf saharian ajunge sâmbătă în România. Până luni masa de aer …

2 comments

  1. Stai. In abdomen zici?
    Pai era in misiune fara vesta antiglont? In Romania merg la camasa?
    Daca se uita la luna pun pariu ca din plumbii aia trasi in plan vertical doi ii veneau in ochi!

  2. Bine ca nu si-au spart si capul singuri cu acelqasi bulan.