Thursday , July 25 2024

Doi frați români, împușcați la Girona, în Spania. Unul a murit, celălalt e în stare gravă

Doi români au fost împuşcaţi în Spania în plină stradă, sub ochii îngroziţi ai martorilor, care au filmat întreaga scenă. Unul dintre ei a murit pe loc, iar cel de-al doilea, fratele său, este în stare gravă.

Tragedia s-au petrecut în Girona, în nord estul Spaniei. În zonă se aflau mai mulți martori, care au reușit să filmeze cele întâmplate. În imagini se vede cum ce doi români, care se aflau la muncă, la un service auto, sunt atacați de mai mulți bărbați care au coborât dintr-o mașină cu numere de Franța.

Agresorii, înarmați cu bâte și țevi, încep să îl lovească cu putere pe cei doi români, care ripostează. La un moment dat, unul dintre atacatori a scos o armă şi i-a impușcat pe cei doi frați. Unul a murit pe loc, altul este în stare gravă la spital. După focurile de armă, agresorii s-au urcat în mașină și s-au făcut nevăzuți.

Polițiștii au împânzit orașul și fac sute de filtre, în încercarea de a-i găsi. Din primele informații, atacatorii ar fi marocani, iar incidentul violent ar fi, de fapt, o reglare de conturi între traficanţi de droguri.

 

Vezi si

 3 drone rusești au intrat noaptea trecută în România

Forțele ucrainene au distrus 25 de drone rusești de atac din cele 38 lansate peste …