Monday , October 3 2022

Dinu Patriciu, dezvaluiri despre cum se ascunde o avere: iubita şi fiicele miliardarului, implicate

Ies la iveală noi amănunte despre mecanismele posibile prin care Dinu Patriciu şi-ar fi “ascuns” averea şi în care ar fi fost implicate atât iubita sa, Melanie Anne Chen, cât şi cele două fiice ale sale.
Miliardarul şi-ar fi folosit fiicele, pe Ana şi Maria Patriciu, dar şi iubita, pe Melanie Anne Chen, pentru a ascunde averea familiei, scrie enaţional, susţinând că a intrat în posesia unor documente care le incriminează atât pe Chen, cât şi pe fiicele lui Dinu Patriciu, documente pe care le va pune la dispoziţia organelor de cercetare penală.
Un personaj important în acest mecanism îl reprezintă şi avocatul olandez Jaap Rotgans de la DP Holding -compania care este proprietara tuturor firmelor lui Dinu Patriciu-, care are câteva dosare penale în ţara natală .
Atât Melanie Chen, cât şi Ana Patriciu, fiica miliardarului, sunt, scrie enaţional, cercetate penal în România: iubita lui Dinu Patriciu ar avea trei dosare, iar fiica lui Dinu Patriciu ar avea un dosar de cercetare penală, una dintre firmele sale fiind obiectul unui proces intentat de ANAF, pentru datorii de sute de mii de euro la stat. Pentru că sumele nu au fost achitate, s-a început şi urmărirea penală, procesul fiind în plină desfăşurare, scrie wowbiz.ro.
Ana Patriciu ar avea probleme şi cu tatăl fetiţei sale, regizorul de clipuri muzicale şi publicitare pe nume Bogdan Moldoveanu, acesta cerând, recent, un test de paternitate.
Şi Melanie Chen ar putea avea probleme cu fostul său soţ, Peter Ahl, în legătură cu fiica lor de 9 ani, Gabriela. O fostă angajată dintr-una dintre casele lui Dinu Patriciu susţine, citată de tabloid, că iubita şi mâna dreaptă a miliardarului şi-ar fi obligat copilul să împartă dormitorul cu afaceristul de 62 de ani, care făcea -înainte de transplantul de ficat- multe crize de ficat care îngrozeau fetiţa care avea atunci 8 ani.
Ziarul enaţional mai scrie că Dinu Patriciu şi Lado Gurgenidze -fostul prim ministru al Georgiei- ar fi folosit Liberty Bank (cumpărată prin intermediul unui fond de investiţii creat de cei doi) pentru a “face pierduţi” bani aparţinând guvernului georgian, din consiliul de supraveghere al băncii făcând parte Gurgenidze, Melanie Chen şi avocatul olandez Jaap Rotgans.
realitatea.net

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …