Thursday , May 6 2021

DIICOT cere AREST la DOMICILIU pentru CODRUȚ SEREȘ

codrut-seresi

Procurorii DIICOT cer arest la domiciliu pentru Codruț Sereș, acuzat în dosarul privatizarilor strategice. Sereș primește astăzi sentința definitivă în dosar.
Procurorii DIICOT cere arest la domiciliu pentru Codruț Sereș, acuzat în dosarul privatizarilor strategice. Astfel, procurorii vor să evite ca acesta să plece din țară. De asemnea, procurorii au cerut arest preventiv și pentru un alt inculpat din dosare, Zsolt Nagy.
Pe 3 decembrie 2013, Codrut Seres a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare pentru tradare. Zsolt Nagy – cinci ani de inchisoare. Sentinta nu era definitiva, scrie Hotnews.
Astfel, potrivit procurorilor, Seres, Nagy si fostul secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor Kerekes Gabor, au constituit sau au aderat la un grup infractional cu carater transnational, din care au facut parte si deja celebrii Vadim Benyatov, Stamen Stanchev, Dorinel Mihai Mucea si Mihai Radu Donciu (judecati pentru spionaj intr-un alt dosar), dar si alti trei inculpati (un turc, un ceh si un romano-englez).
 
 

Vezi si

A fost depășit pragul de 100.000 de imunizări pe zi

100.454 de persoane au fost vaccinate anti-Covid în ultimele 24 de ore, potrivit Comitetului Național …