Friday , May 20 2022

DIGI 24: Marcel Ciolacu, mesaj pe grupurile interne ale partidului – „Vă propun să susținem propria noastră moțiune de cenzură”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, le-a transmis sâmbătă colegilor un mesaj pe grupurile interne ale partidul în care le propune ca PSD să depună propria moțiune de cenzură. Mesajul a fost trimis înaintea Biroului Politic Național de duminică, relateaza Digi 24

Vă propun să susținem propria noastră moțiune de cenzură. Avem textul, avem semnăturile legale, avem tot”, le-a transmis liderul PSD colegilor.  Marcel Ciolacu critică textul moțiunii inițiate de USR PLUS și AUR, despre care spune că e „scrisă pe genunchi”. 

„Nu au avut nici măcar minima decență să ne trimită textul sau să discutăm pe marginea lui. Au crezut că ne forțează mâna și ne șantajează”, le-a mai transmis acesta colegilor.

Biroul Politic Național al Partidului Social Democrat se reunește duminică, de la ora 12.00.

USR PLUS și AUR au depus, vineri, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, pe care au strâns 122 de semnături. Moțiunea trece doar dacă este votată de 234 de parlamentari.

Moțiunea de cenzură a PSD a fost prezentată joi. În aceeași zi, Marcel Ciolacu îi invita la discuții pe liderii USR PLUS și AUR pentru un text comun, însă declara că parlmentarii PSD ar vota o moțiune depusă doar de cele două partide.

Calendarul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu nu a putut fi stabilit nici sâmbătă, la ședința Birourilor Permanente Reunite, deoarece nu a fost întrunit cvorumul. Ședința a fost amânată pentru luni.

Vezi si

Amenzile pentru cazurile de cruzime față de animale s-au triplat

Amenzile pentru cazurile de cruzime față de animale, triple începând de joi, 19 mai 2022. …