Wednesday , April 21 2021

Dialog savuros intre un poliţist si o şoferiţă: "De ce nu purtaţi centură?". Răspuns: "Pentru că port silicoane, nu se vede?" 

Un polițist de la circulație a avut parte de un răspuns neașteptat din partea unei șoferițe pe care a întrebat-o de ce nu poartă centura de siguranță. Dialogul savuros a fost făcut public pe pagina de Facebook a celor de la Ministerul Afacerilor Interne.
Dialog între un polițist, o șoferiță și el(pasager):
-Bună ziua! De ce nu purtați centura de siguranță?
-Pentru că mi-am pus silicoane.
-Aveți un certificat medical în acest sens?
-Păi, nu se vede? De ce îmi trebuie certificat?
-Pentru că numai medicul poate recomanda să nu purtați centura în astfel de cazuri! Și domnul de lângă dumneavoastră tot cu silicoane?
-Ce vreți să insinuați? Ne luați la mișto…
-Absolut deloc, dar nici el nu are centura pusă!
Pentru a elimina toate discuțiile referitoare la portul centurii de siguranță, vă readucem aminte că sunt exceptate de la această obligație următorii:
– conducătorii auto care execută manevra de mers înapoi;
– femeile în stare vizibilă de graviditate;
– conducătorii de autoturisme care execută servicii de transport public de persoane, în regim de taxi, când transportă pasageri;
– instructorii auto, pe timpul pregătirii practice a persoanelor care învață să conducă un autovehicul pe drumurile publice;
– examinatorul în timpul desfașurării probelor practice ale examenului pentru obținerea permisului de conducere;
– persoanele care au certificat medical în care să fie menționată afecțiunea care contraindică purtarea centurii de siguranță.
ATENȚIE! Dacă se constată folosirea frauduloasă a unei astfel de adeverințe, este caz penal care se pedepseste cu închisoarea, atât pentru sofer, cât și pentru medicul care a eliberat-o!
 

Vezi si

Doar 27-31% dintre adulții din România, adică 5 milioane de oameni, vor fi vaccinați până la sfârșitul anului 2021 – studiu MedLife

Doar 10-13% din populația României are intenție fermă de a se vaccina în perioada imediat …