Monday , July 22 2024

Diaconescu: Mă aştept la orice fel de reconfigurare politică şi la orice fel de compromis

Preşedintele de onoare al UNPR,Cristian Diaconescu a declarat, duminică, că se aşteaptă “la orice” reconfigurare a alianţelor între partide, în condiţiile existenţei unei “volatilităţi” a scenei politice interne.
“Eu mă aştept, având în vedere volatilitatea politicii româneşti şi folosesc acest cuvânt cu tristeţe, mă aştept la orice. Mă aştept la orice fel de reconfigurare politică, la orice fel de compromis politic dintr-o parte sau din alta. Deci din această perspectivă, declaraţiile unora sau altora, mai ales cele radicale, cele care exclud un partid sau altul sau anumiţi politicieni de la cooperare, la un moment dat, mi se par de-a dreptul ridicole şi nu cred că mai mint pe nimeni”, a declarat Diaconescu, la Europa FM, întrebat dacă nu se “teme” că PDL ar putea renunţa la colaborarea cu UNPR.
Diaconescu a recunoscut “existenţa unei poziţii ireconciliante faţă de PNL spunând chiar că, dacă PNL ar fi acceptat invitaţia PDL la negocieri, UNPR ar fi părăsit discuţiile”, conform postului de radio.

Vezi si

Ministerul Agriculturii: Nu există teste rapide care să stabilească corect pesticidele din legume și fructe. Populația e dezinformată

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale atrage atenția că nu există niciun fel de teste rapide …