Tuesday , June 18 2024

Deputatul Ioan Timiş (PD-L) a decedat într-un spital din Londra

Deputatul Ioan Timis
Deputatul Ioan Timiş, în vârstă de 59 de ani, membru al PD-L, a decedat, sâmbătă noaptea, într-un spital din Londra, parlamentarul de Hunedoara suferind de leucemie de mai mulţi ani.
‘Am aflat că a murit într-un spital din Londra. Mai multe detalii nu ştim pentru că nu am reuşit să luăm legătura cu familia. Din câte am fost informat, sicriul cu trupul neînsufleţit ar urma să fie depus o zi la sediul Parlamentului, după care Ioan Timiş va fi înmormântat la Haţeg’, a declarat, duminică, vicepreşedintele PD-L Hunedoara, Florian Toma.
La rândul său, senatorul democrat-liberal Dorin Păran a menţionat că ştia de boala deputatului Ioan Timiş de aproape trei ani, dar cei doi nu au discutat foarte mult pe această temă.
‘Am primit un SMS din care am aflat că deputatul Ioan Timiş a decedat. Din câte ştiu, el suferea de leucemie de vreo doi-trei ani. Din păcate, nu am reuşit să vorbesc cu soţia lui ca să-i transmit condoleanţe’, a spus senatorul hunedorean Dorin Păran.
Deputatul Ioan Timiş se afla la cel de-al cincilea mandat de parlamentar şi a fost ales în Colegiul uninominal Haţeg-Ţinutul Pădurenilor, din judeţul Hunedoara. AGERPRES

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Copii puși la muncă și obligați să ia parte la acțiuni religioase de angajații unei fundații din Botoșani

Polițiștii au descins, luni, la o fundație din Botoșani. Mai mulți copii erau exploatați prin …

error: