Friday , December 8 2023

Deputat PSD beat, ascuns în tufiș, după ce a provocat un accident

mircia-muntean

Scene surprinzătoare filmate după un accident rutier în Deva, cu deputatul PSD Mircia Muntean în prim plan. Potrivit martorilor, maşina parlamentarului a lovit nu mai puţin de patru vehicule. Ulterior, Mircia Muntean ar fi încercat să părăsească locul accidentului.
Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 18:20, pe Calea Zarandului din Deva, județul Hunedoara, în apropierea intersecției cu statia CFR.
Fostul primar al Devei conducea un SUV Opel Antara pe banda a 2-a de circulație când a acroșat un autobuz și un autoturism care circulau pe prima bandă a drumului. Mașina deputatului PSD a intrat apoi în spatele unei autobasculante, relatează  hunedoaralibera.ro.
Poliţia locală l-a găsit ascuns într-un tufiş.
 
Accidentul s-a petrecut chiar după vizita electorală a prezidențiabilului PSD, Victor Ponta, în județul Hunedoara. Potrivit martorilor, deputatul Mircia Muntean a fost ajutat sa iasă din mașină de unul din șoferii implicați în accident, care susține că Mircia Muntean era lovit în zona capului.
După ce a stat câteva minute la locul accidentului, acesta a plecat, însoțit de mai mulți bărbați, în direcția gării din Deva.
Din informațiile neverificate de la martorii accidentului, există suspiciunea că Mircia Muntean se afla sub influența băuturilor alcoolice. El a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice.

Vezi si

Proiect OUG: Salariile funcționarilor ar putea crește de la 1 ianuarie. Majorări de doar 13% la lefurile dascălilor la început de an

Potrivit unui Proiect de Ordonanță de Urgență, salariile funcționarilor publici ar urma să crească de …