Tuesday , October 4 2022

De ce, domnule Ponta? 10 intrebari pentru premier

ponta

Premierul Victor Ponta, altfel teribil de guraliv, neratand nicio ocazie sa vorbeasca la televiziunile favorite RTV si Antena 3, a tacut malc zilele astea, cu exceptia unei scurte conferinte de presa de la care practic a fugit.
Eu as vrea multe raspunsuri de la seful Guvernului. Cum se impauneaza cu merite pentru reactia Guvernului de la accidente precum cel din Muntenegru si Franta (unde a facut celula de criza dupa 8 ore), poate raspunde si pentru accidentul acesta.
Intrebarile, asadar:
1. De ce ati spus, in timpul emisiunii de la B1 TV ca victimele accidentului au fost gasite si sunt in viata, fara sa verificati informatia, pe baza unui SMS, dandu-le sperante rudelor victimelor?
2. Cine v-a dat aceasta informatie, pe ce se baza?
3. A fost demis cel care v-a dat informatia falsa?
4. De ce ati mai participat la emisiune in conditiile acestui accident grav?
5. De ce nu ati fost mai clar cand ati spus ca “au fost localizati” si nu ati precizat ca e nevoie de continuarea cautarilor? Oamenii simpli care ii cautau au inteles, dupa spusele lor, ca au fost gasiti.
6. De ce ati cerut demisia sefului STS cand in raportul facut chiar de adjunctul dumneavoastra, domnul Oprea, se spune ca STS nu e vinovat? Are legatura cu alte incercari ale USL de a-l schimba pe Opris? De ce la Interne nu ati demis seful, dar la STS considerati ca seful e vinovat?
7. Cum de ati anuntat crearea unui comitet pentru situatii de urgenta cand exista unul inca din 2004, nu va aminteati acest lucru?
8. De ce nu ati iesit public timp de 2 zile sa informati populatia?
Mai departe, pe  Ziare.com

Vezi si

Facturile la gaze și curent pe septembrie vor fi emise cu întârziere, iar oamenii ar putea fi puși să plătească consumul pe două-trei luni

Facturile la energie şi gaze vor veni cu întârziere, iar oamenii vor trebui să plătească …