Monday , September 26 2022

De​putatii liberali si-au pus bonuri fiscale in piept in plenul Camerei

camera deputatilor

Deputatii liberali si-au pus bonuri fiscale in piept la sedinte de plen de miercuri a Camerei Deputatilor. Ei protesteaza fata de ceea ce ei denunta a fi o lovitura data de Victor Ponta agentilor economici, prin actiunile recente ale ANAF.
Deputatii liberali sustin ca astel ii vor putea pune intrebari lui Victor Ponta, facand referire la afirmatia premierului Victor Ponta care le-a spus luni unor jurnalisti ca trebuie sa ii arate un bon fiscal daca vor sa ii adreseze intrebari.
“Pentru ca am bon, pot sa il intreb pe Victor Ponta: Cand are de gand guvernul sa se ocupe de categorii precum pensionari sau copii”, a declarat de la tribuna plenului Cristina Pocora, purtator de cuvant al grupului parlamentar PNL, avand un bon fiscal prins in piept.
“PNL sustine respectarea legii si si plata taxelor in acelasi timp. Sa inchizi o firma pentru 1,20 lei inseamna distrugerea initativei private,” sustine grupul liberal al Camerei.
Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara ca vor fi operate modificari legislative astfel incat in cazul firmelor in care vor fi gasite diferente de plus / minus 300 de lei in casa sau in contabilitate nu se va mai dispune suspendarea activitatii, ci doar amenda.
O alta modificare va fi operata in cazul in care se dispune suspendarea activitatii. In aceasta situatie, “pana seara daca vrei sa redeschizi trebuie sa platesti de zece ori suma gasita neadecvata”, a explicat Victor Ponta, la B1 TV.
HotNews

Vezi si

Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy au fost retrase de la vânzare din toate magazinele din România

Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy au fost retrase de la vânzare din toate magazinele …