Monday , June 21 2021

Daniel Zamfir: „Îmi dau demisia din ALDE. Tăriceanu s-a predat”

Senatorul Daniel Zamfir a anunțat joi seara că demisionează din ALDE. „Mă despart definitiv și irevocabil de domnul Tăriceanu”, a spus Zamfir.

„Din seara asta îmi dau demisia de la ALDE. Plec cu mare amărăciune din acest partid și mă despart definitiv și irevocabil de omul în care am avut cea mai mare încredere. Vă și spun de ce mă despart de Călin Popescu-Tăriceanu, pentru că cea mai mare dezamăgire a mea ca om politic este Călin Popescu-Tăriceanu”, a precizat Daniel Zamfir intr-o interventie la Antena3.

„Lucrul care mă doare cel mai tare este că ALDE, care a stat trei ani la guvernare, trei ani în care s-a bătut pentru legea salarizării, legea pensiilor și alte măsuri economice bune luate de această guvernare, le anulează acum votând guvernul Orban.

Singurul lucru pe care l-am auzit de la Tăriceanu în legătură cu acest guvern e că sunt prea puține femei în guvern”, a mai spus Zamfir.

Vă amintim că preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat, marţi, după discuţiile cu premierul desemnat, Ludovic Orban, că formaţiunea va susţine Guvernul propus de acesta.

El a spus că s-au finalizat discuţiile privind cele 12 condiţii şi cerinţe pe care ALDE le-a formulat.

Vezi si

Informare meteorologică de instabilitate atmosferică și disconfort termic pentru toată țara

Meteorologii au emis luni o informare meteorologică de instabilitate atmosferică și disconfort termic pentru toată …