Wednesday , September 28 2022

Daniel Morar, interimar la Parchetul General

Laura Codruţa Kovesi a anunţat, luni, că îl deleagă pe şeful DNA, Daniel Morar, la conducerea Parchetului General.
Ministerul Justiţiei a publicat în septembrie pe site-ul instituţiei anunţul pentru selecţia procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire în funcţiile de procuror general al României şi procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, precizând că a ţinut cont de recomandările Comisiei Europene.
Astfel, Ministerul Justiţiei anunţă că organizează, la sediul său din Bucureşti, strada Apolodor 17, sector 5, cod 050741, în perioada 18 septembrie-4 octombrie 2012, selecţia procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire în funcţiile de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).
“Anunţul este însoţit şi de Standardele de organizare şi desfăşurare a selecţiei procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire în funcţiile de conducere prevăzute de art. 54, alin. (1) din Legea 303/2004 şi de Standardele de evaluare a interviului susţinut pentru selecţia procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire în funcţiile de conducere prevăzute de art. 54 alin. (1) din Legea 303/2004”, a informat luni Ministerul Justiţiei.
La elaborarea documentaţiei au fost avute în vedere şi recomandările Comisiei Europene, transmise Ministerului Justiţiei la data de 11 septembrie 2012.
Cererile de înscriere pentru una sau pentru ambele funcţii de conducere, însoţite de celelalte înscrisuri menţionate în prezentul anunţ vor fi depuse personal, până la data de 24 septembrie 2012, inclusiv, la Cabinetul ministrului Justiţiei, str. Apolodor, nr. 17, sect. 5. Bucureşti.

Vezi si

Vremea în octombrie: temperaturile și precipitațiile vor fi în limitele normale ale perioadei

Administrația Națională de Meteorologie anunță că, în următoarele patru săptămâni, vremea, în România, nu va …