Tuesday , May 24 2022

Dana Grecu l-a dat afara pe Codrin Stefanescu din studioul Antenei 3

dana grecu

Dana Grecu l-a dat afara luni seara pe Codrin Stefanescu din studioul Antenei 3, dupa ce PSD-istul a inceput sa il ingane si sa il imite pe reprezentantul PNL, Razvan Prisca.
Codrin Stefanescu argumenta ca Florin Iordache e un “erou” dar Prisca a replicat ca fostul ministru al Justitiei “a dus distrugerea Justitiei din Romania pana in Monitorul Oficial”.
Replica l-a iritat pe secretarul general adjunct al PSD, care a inceput sa il ingane si sa rada de modul in care se vorbea PNL-istul. Codrin Ștefănescu a reacționat cu un atac la persoană. ”El vorbește ca o râșniță, e setat de la partid. E și peltic, vorbește și non-stop”, au fost replicile lui Ștefănescu.
Dana Grecu i-a cerut sa isi ceara scuze si l-a amenintat ca ii taie microfonul in caz contrar, lucru care s-a si intamplat.
La un moment dat Codrin Stefanescu a intrebat: “Ma dati afara din emisiune?”, iar Dana Grecu i-a raspuns: “Daca nu va cereti scuze puteti sa plecati”.
In acel moment, Codrin Steganescu si-a dat jos lavaliera, si-a luat telefonul de pe masa si a plecat, afirmand: “Ramaneti aici dl Prisca cu Dana Grecu care sustine PNL”.
Dana Grecu dupa plecarea lui Codrin Stefanescu din emisiune: “Daca presedintele Romaniei i-ar fi spus domnului Prisca ceea ce i-a spus Codrin Stefanescu, ar fi fost dat afara din emisiune. Am tot respectul pentru domnul Codrin Stefanescu si il astept oricand in emisiune, daca mai vrea sa mai vina. Trebuia sa spun lucrurile astea pentru ca e prima data cand dau afara pe cineva din emisiune.”
HotNews

Vezi si

O dronă a armatei Ucrainei a fost găsită în apele teritoriale ale României, între Sulina şi Sfântu Gheorghe

Forțele navale au recuperat epava unei drone militare care plutea în derivă în apele teritoriale …

One comment

  1. Doua personaje lipsite de caracter!!