Thursday , February 22 2024

UPDATE: Dan Voiculescu, condamnat definitiv la 10 de inchisoare in dosarul ICA. Mencinicopschi, 8 ani cu executare

dan-voiculescu

DAN VOICULESCU a fost CONDAMNAT la 10 ani de închisoare, în Dosarul ICA, în care este acuzat de spălare de bani şi de un prejudiciu de 60 milioane de euro. Voiculescu primise, pe fond, 5 ani de închisoare, însă procurorii DNA au cerut, la judecata de la Curtea de Apel, majorarea pedepsei.
UPDATE: Gh. Mencinicopschi a primit o pedeapsa de 8 ani cu executare, dupa ce Tribunalul il condamnase la 6 ani. Fostul ministru Sorin Pantis a primit 7 ani de inchisoare. Fostul şef al ADS, Corneliu Popa, a fost condamnat şi el al 8 ani de închisoare, iar Sandu Jean Cătălin la 6 ani.
DAN VOICULESCU a fost CONDAMNAT la 10 ani de închisoare, primind pedeapsa maximă. Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au pronunţat, vineri, sentinţa definitivă în dosarul ICA,
DAN VOICULESCU declara, înainte de pronunţarea sentinţei, că nu se teme dacă va fi condamnat, iar condiţiile din închisoare nu îl sperie. Voiculescu le-a povestit jurnaliştilor cum mergea el, până la 34 de ani, la toaletă în curte, dar şi ce a mâncat şi băut joi seara, înainte de ziua verdictului.
Voiculescu a fost, vineri dimineaţa, după vizita la IPJ Ilfov, la sediul Grivco. Omul de afaceri a spus că de la birou va merge acasă.

Vezi si

Lidl retrage un sortiment de biscuiți care poate conține corpuri străine metalice

Compania de retail Lidl a notificat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor cu …