Sunday , January 29 2023

Dan Voiculescu a fost chemat la DNA. Patronul Antenelor, audiat intr-un nou dosar

dan-voiculescu

DAN VOICULESCU a fost CHEMAT LA DNA. Motivele pentru care a fost chemat nu sunt cunoscute încă. DNA a cerut miercuri o copie legalizată a declaraţiei dată de Marian Căpăţână.
Dan Voiculescu a fost citat, joi după-amiază, la Direcţia Naţională Anticorupţie, potrivit unor surse judiciare.
Dan Voiculescu contraatacă în afacerea Bercea Mondial-Mircea Băsescu. Patronul Antenelor a anunţat că îl va da în judecată pe intermediarul Marian Căpăţână, după ce acesta l-a acuzat că a finanţat clanul lui Bercea cu un milion de euro, pentru a implica familia Băsescu în scandalul de corupţie. Voiculescu îi va cere daune morale de 100.000 de euro.
Pe 27 iunie, Marian Căpăţână le-a mărturisit judecătorilor: “În februarie, martie 2013 au continuat cu presiuni şi vroiau să inducă ideea că o parte din bani, mai exact 300.000 de euro, au mers către domnul Traian Băsescu. Mi-a spus că a primit de la Dan Voiculescu, la el în birou, suma de un million de euro din care voia să-mi dea mie aceşti 200.000 de euro. Mi-a spus că a fost contactat prin C.S. şi prin avocatul Pavel Abraham, iar pe el nu-l interesează banii, numai să declare că o parte din bani au ajuns la domnul Traian Băsescu.”
Acesta s-a mai plâns de presiuni din partea familiei Anghel: “Am fost supus la o presiune fantastică timp de un an de zile şi de aceea abia acum am declarat aspectele legate de constrângerea privind declararea în mod nereal a primirii de bani de către preşedintele României.”
Vinerea trecută, în faţa jurnaliştilor, Căpăţână menţiona acelaşi nume care s-ar afla în spatele scandalului.
“Suntem nevinovaţi total! Este o făcătură a domnului Voiculescu”, a spus Căpăţână.
 
 

Vezi si

Lista drumuri naționale închise din cauza vremii

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă după-amiază că încă două drumuri naționale au fost închise din …