Friday , March 1 2024

Dan Diaconescu refuza sa fie membru al propriului partid

Senzaţional! Dan Diaconescu nu este membru al propriei formaţiuni politice. Dezvăluirea a fost făcută chiar de jurnalist, la Realitatea TV. Mai mult, Diaconescu susţine că nu va candida pentru nicio funcţie de parlamentar, însă asigură că are în plan o candidatură la Preşedinţie.
“Figurez deja în titulatura partidului şi mi s-ar fi părut să fie prea multe într-un singur partid. Am spus-o de la început. Nu sunt un om politic, sunt un jurnalist care încearcă să salveze ceva în ţara asta, ce mai poate fi salvat. (…) Subliniez şi prin asta că nu vreau niciun fel de funcţii, nu vreau să fiu parlamentar. Mi s-a tot spus că aş fi făcut acest partid ca să scap de nu ştiu ce procese penale. Deci nu caut imunitate. Demonstrez prin asta că nu sunt şi nu voi fi membru al acestui partid şi nici al altui partid. Eu creez un vehicul prin care să aduc la putere elitele ţării, oameni mult ai deştepţi decât mine! Vreau să fiu un vehicul, noi, partidul nostru, pentru a aduce la putere cu masele largi pe cei care pot să conducă această ţară fără să fure din banii ţării”, a spus Dan Diaconescu, marţi seara, la Realitatea TV.
Totodată, Diaconescu a vorbit şi despre mişcările recente de pe scena politică. Dacă înregistrarea Partidului Poporului Dan Diaconescu a durat mai bine de un an, cea a Mişcării Populare, spune el, “s-a rezolvat foarte repede”.
“La Mişcarea Populară s-a rezolvat foarte repede situaţia ei, la fel ca UNPR. La noi a durat un an şi trei luni, iar asta spune multe. Cred că de asta ne-au şi blocat, pentru ca ei să aibă timp să facă Mişcarea Populară care poate fi uşor confundată la titulatură cu partidul nostru”, spune Diaconescu.
Mai mult, Diaconescu susţine că nu va candida pentru nicio funcţie de parlamentar, însă asigură că are în plan o candidatură la Preşedinţie.

Vezi si

Bunicuța traficantă de droguri la 87 de ani. Pungi pline cu cocaină și canabis găsite în casa ei din Ialomița

Poliţiştii şi procurorii au destructurat un grup infracţional specializat în traficul de droguri, care era …