Dan Barna, fotografiat cu Victor Ponta la masă, la Bruxelles. Explicatiile celor doi politicieni

reportersite
05 iunie 2019, 18:39

Președintele USR, Dan Barna, și Victor Ponta, șeful Pro România, s-au întâlnit la Bruxelles, fiind fotografiați împreună la o masă. Fotografia a fost postată de Ponta pe pagina sa de Instagram. Antena 3 a difuzat fotografia.

Dan Barna a explicat ulterior pe Facebook de ce se afla cu Victor Ponta la masă la o cafenea din Bruxelles.

Liderul USR spune că a avut o „discuţie de 15 minute” cu Victor Ponta în care i-a cerut fostului prim-ministru sprijinul în Parlament pentru votarea moţiunii de cenzură şi a lui Peter Eckstein-Kovacs în funcţia de Avocat al Poporului.

„Da, am discutat despre aceste subiecte pentru că sunt două teme pentru care avem nevoie de toate voturile Opoziției și este normal să vorbim între noi. Nu am negociat, nu am făcut și desfăcut guverne, nu am vândut pielea ursului din pădure. I-am spus ca e de dorit ca poziția anti PSD pe care o declară public să fie urmată și de niște fapte (și voturi) concrete”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Reacția lui Victor Ponta: „Adevaratii SECURISTI au aratat la televizor o poza de la o cafenea din interiorul Parlamentului European in care ma aflam alaturi de liderul USR Dan Barna / fac precizarea ca exact la aceeasi masa am avut discutii cu multi alti reprezentanti ai PSD si PNL dar securistii au dat doar poza cu Barna / indiferent de propaganda si minciuni noi consideram ca in Europa suntem toti romani si trebuie sa luptam impreuna pentru binele Romaniei! Bine ca suntem in Europa unde oamenii au dialog – nu in Uniunea Sovietica unde se cred unii! Ps – daca vreti poze “picante” va dau eu poza din momentul in care m-am intalnit cu Traian Basescu la intrarea in Parlamentul European! Este chiar haioasa! Vreti Securistilor?”