Monday , November 28 2022

Dacian Cioloş, moment de reculegere la COLECTIV (FOTO)

Premierul desemnat Dacian Cioloş a mers, duminică, înainte de a-şi anunţa echipa de miniştri, în faţa clubului bucureştean Colectiv, pentru a se reculege în memoria victimelor tragediei din 30 octombrie.
ciolos colectiv


Dacian Cioloş a fost duminică la clubul Colectiv din Capitală, unde a ţinut un scurt moment de reculegere în memoria celor care au murit în tragedia din seara de 30 noiembrie. A fost prima oară când premierul desemnat a ajuns la locul tragediei.
ciolos2 colectivAlte zeci de persoane se aflau duminică, la clubul Colectiv, unde au adus lumânări şi flori pentru victimele incendiului de la Clubul Colectiv.
ciolos3 colectivÎn urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În două săptămâni de la tragedie au decedat alte 28 de persoane, numărul victimelor ajungând, vineri, la 55.
Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 37 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă nouă au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franţa şi Loredana Dărescu în Germania.
 
 

Vezi si

Legea privind unificarea localităților în consorții administrative a fost adoptată

Senatul a adoptat luni în calitate de cameră decizională un proiect de lege inițiat în …