Tuesday , February 27 2024

UPDATE: Cursuri suspendate: Elevii din Galați, Brăila și Tulcea nu merg luni la școală, din cauza viscolului (VIDEO)

UPDATE: Prefectul Claudiu Sorin Gavril a anunțat duminică, pe Facebook, că școlile se închid și în Galați: ”Având în vedere faptul că județul Galați se află sub avertizare de cod Roșu până la ora 16:00, am convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și am decis ca în data de 27 noiembrie 2023 să fie suspendate cursurile în toate unitățile de învățământ din județul Galați. Orele vor fi recuperate ulterior , pe baza deciziei Inspectoratului Școlar”, a anunțat acesta.

Știre inițială: Elevii din județele Brăila și Tulcea nu vor merge luni la școală, cursurile fiind suspendate din cauza ninsorii și viscolului puternic.

Elevii din județul Tulcea nu vor merge la școală luni, 27 noiembrie. Meteorologii au prelungit până duminică la ora 16.00 avertizarea cod roșu de ninsoare și viscol pentru acest județ.


Conform Inspectoratului Școlar Brăila, prin hotărâre de CJSU, luni sunt anulate cursurile în toate unităţile de învăţământ din judeţ, inclusiv cele din municipiu. Judeţul Brăila se află sub cod roşu de ninsori şi viscol până duminică seară.

Toate drumurile naţionale sunt închise pe durata avertizării, iar multe trenuri sunt suspendate.

foto: Meteoplus

 

Vezi si

Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Martie va fi mai caldă decât în mod normal

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis, marți, prognoza pentru următoarele 4 săptămâni. Meteorologii spun …