Tuesday , March 5 2024

Curatenia de toamna. Marian Oprișan și Viorica Dăncilă, demiși de conducerea PSD. Bădălau a demisionat singur pentru un post la Curtea de Conturi

Conducerea PSD a tras pe linie moartă trei lideri grei din PSD. Marian Oprișan și Viorica Dăncilă au fost înlocuiți din funcțiile de președinți de organizații, iar Niculae Bădălău a demisionat de la PSD Giurgiu. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews.ro că Marcel Ciolacu i-a cerut demisia lui Oprișan pentru rezultatele slabe înregistrate la alegerile locale. Acesta ar fi refuzat, iar conducerea Consiliul Național l-a demis prin vot pe acesta.

Tot prin vot s-a decis înlocuirea Vioricăi Dăncilă de la șefia organizației de femei a PSD. Interimatul va fi asigurat de Doina Feodorovici.

Totodată, Niculae Bădălau a demisionat de la șefia PSD Giurgiu. Acesta a fost numit vicepreședinte la Autoritatea de Audit din cadrul Curții de Conturi.

Șefia PSD Giurgiu va fi preluată de finul lui Bădălău, Marian Mina.

Social-democrații au analizat în ședința Consiliului Național rezultatul alegerilor locale.

În ceea ce privește dorința lui Oprișan de a candida pentru un post de parlamentar, are șanse mici de a se concretiza pentru că Ciolacu intenționează să introducă reguli și criterii pentru lista PSD la alegerile parlamentare, sustine HotNews.ro.

Vezi si

Cutremur cu magnitudinea 4 în Vrancea, marți după-amiază

Un cutremur cu magnitudinea de 4 grade pe Richter s-a produs marți, 5 martie, la …