Monday , December 5 2022

Crin Antonescu: Nu mai candidez la conducerea PNL. Îl susţin pe Johannis

antonescu1

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a anunţat miercuri că nu va mai candida la şefia partidului la Congresul extraordinar din luna iunie şi că îl va susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al PNL.
Crin Antonescu a precizat că susţine candidatura lui Klaus Iohannis la şefia Partidului Naţional Liberal.
“Dacă ar fi existat doar candidaţi a căror temă să fie întoarcerea în curtea PSD aş fi intrat în luptă pentru a împiedica acest lucru. Nu este cazul!”, a spus Antonescu, la finalul Delegaţiei Permanente a PNL.
KLAUS IOHANNIS a anunţat că va candida la şefia PNL. În cadrul ședinţei de miercuri, liberalii au adoptat în unanimitate derogarea de vechime pentru ca Iohannis să poată candida. În cursa pentru şefia PNL va intra şi Ioan Ghişe, nemulţumit de o posibilă alianţă PNL-PDL. Acesta susţine că un alt candidat la şefia partidului ar putea fi Călin Popescu Tăriceanu. Ludovic Orban a renunţat, potrivit România TV, să candideze pentru fotoliul de preşedinte al PNL.
Congresul extraordinar al PNL va fi organizat pe 28-29 iunie.
 
 

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …